Сегодня:
Последние записи
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
У Полтавській області в будинку заступника голови села знайшли тіла пенсіонерки та її сина. Причини та обставини загибелі господарів оселі з’ясовує слідство. Про це повідомляє відділ комунікації по...
Відповідний лист про наміри співпраці підписали Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та президент міста Люблін Кшиштоф Жук.Про це повідомляє Житомирська міська рада.«Люблін прихистив у себе ...
«Пакунок малюка» – це одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина*. Мета цієї програми – підтримати родину новонародженого та допомогти їй забезпечити належний догля...
Баннер

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень

2024-01-10 07:02:52
Источник: https://www.048.ua/

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти двокімнатних квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість не перевищує 10 тисяч гривень.

Квартира в районі Селекційного інституту

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-1

Вартість проживання за місяць: 5 500 грн.

Квартира розміщена на останньому 9-му поверсі та має загальну площу 47 м².

Планування роздільне, 2 окремі кімнати, санвузол суміжний, є балкон. Ремонт у квартирі застарий, проте виглядає придатним для проживання. Необхідні меблі та техніка присутні, деякі з них старі або не в ідеальному стані.

В повідомленні зазначили, що проживання з тваринами оговорюється індивідуально. Квартира розміщена в Малиновському районі, що відносно недалеко від центру. Тут непогано розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира біля парка Горького

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-2

Вартість проживання за місяць: 7 000 грн.

Двокімнатна квартира, загальною площею в 44 м², знаходиться на останньому, пятому поверсі. Планування роздільне, санвузол також, є балкон.

Ремонт у квартирі несвіжий, основні меблі застарі, проте помітні нові у вигляді дивана, столика, стільців. Також у квартирі присутня деяка техніка: кондиціонер, холодильник, старий телевізор, бойлер, пральна машина, WI-FI.

В повідомленні зазначили, що проживати можна з дітьми. Квартира знаходиться в районі Черемушки, що відносно близько від центру. Транспортна розв’язка та інфраструктура розвинені непогано.

Квартира на вулиці Квіткова

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-3

Вартість проживання за місяць: 8 500 грн.

Квартира знаходиться на останньому, четвертому поверсі та має площу 58 м².

Планування роздільне, санвузол суміжне, 2 окремі кімнати, автономність при блекауті, індивідуальне опалення в будинку, ліфт відсутній.

Ремонт свіжий та сучасний, виконаний у мінімалістичному стилі. Меблів небагато, вся необхідна техніка присутня: кондиціонер, пральна машина, холодильник, телевізор, електрочайник.

Власник дозволяє проживати з котиком. Квартира розміщена в Приморському районі та майже в центрі міста, де чудово розвинена транспортна розв’язка.

Квартира на Люстдорфській дорозі

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-4

Вартість проживання за місяць: 9 000 грн.

Квартира знаходиться на 24-му поверсі та має площу 60 м². У будинку є генератор, ліфт працює завжди.

Планування роздільне, санвузол суміжний, окремі спальні кімнати, балкона немає.

Ремонт виглядає свіжим та сучасним. Меблі та техніка в хорошому стані та достатній кількості: пральна машина, духова шафа, електрочайник, кондиціонер, велика шафа, душова кабіна з джакузі.

Квартира знаходиться в Київському районі, що доволі віддалено від центру міста. Транспортна розв’язка й інфраструктура розвинені добре.

Квартира в Аркадії

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-5

Вартість проживання за місяць: 10 000 грн.

Квартира, загальною площею 50 м², знаходиться на першому поверсі. У будинку є власна котельня, автономність при блекауті.

Планування роздільне, 2 окремі кімнати, санвузол суміжний, є тераса. Ремонт свіжий, сучасний, виконаний у світлих кольорах. Меблі та побутова техніка у гарному стані та достатній кількості.

Квартира знаходиться в районі Аркадія, що близько від центра міста. Транспортна розв’язка й інфраструктура розвинені добре.


Суспільство
Щодня о 9:00 ми вшановуємо памʼять всіх українців, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.Як повідомляє сайт 0564.ua, вшанування запроваджено 16 березня 2022 року Указом Прези...
Суспільство
Серед правопорушень, вчинених з початку року водіями, 16 – керування транспортними засобами у нетверезому стані.Також з початку 2024 року у м. Бердичеві сталися 5 дорожньо-транспортних пригод з мех...
Суспільство
В місті Хуст на Закарпатті 9 січня сталася пожежа в гуртожитку. Загоряння виникло в кімнаті на третьому поверсі п’ятиповерхової будівлі.Про це повідомили на сайті ДСНС Закарпаття. За інформацією ві...
Суспільство
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...